Møte og seminar

Møter og seminarer er mer enn prat om fag, – det å bli bedre kjent gjør at det blir lettere å se felles utfordringer og muligheter. Et vellykket seminar handler derfor like mye om det som skjer utenfor som inne i møterommet.

Det er de minnerike felles opplevelser som virkelig bidrar til å styrke samhold. Det skaper felles referanser og våre reaksjoner viser ofte mer av hvem vi er når det som vist på bildet nedenfor som eksempel dukker opp ei skate fra havdypet. Ved Collett Lodge på Mo Gård finnes det mange ulike aktivitetsmuligheter som kan innpasses i pauser mellom møtesekvenser, det være seg på fjellet, i skogen eller på havet.

Mo Gård har to møterom med plass til henholdsvis 16 og 30 møtedeltakere. I det gamle stabburets andre etasje er det god plass til 16 møtedeltakere enten i «kinooppsett», i «hestesko» eller som et litt bredt langbord. I første etasje er det et hyggelig «vrimleareal» med flere små bord, her serverer vi gjerne våre gjestene pausemat og drikke.

Det største møterommet ligger i «Fiskeboden» hvor det er god plass for inntil 30 møtedeltakere ved langbordet. Pausemat serveres i første etasje av fiskeboden eller i hovedhuset. I tillegg finnes det flere rom i hovedhuset som egner seg som grupperom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

For mer praktisk informasjon om møterom etc. kan du trykke her .  Prisliste finner du her  Kontakt oss gjerne for å motta et tilbud tilpasset tidspunkt og antall deltakere for ditt møte. For å sende melding trykk her