Afternoon tea våren 2021

Etter vellykket servering av «Afternoon Tea» i 2019 og 2020 følger vi nå opp med mer servering av «Afternoon Tea» i hovedhuset på Mo Gård på lørdager og / eller søndager fra 01.04 og fremover mot starten av laksefiske den 01.06.  Servering skjer bare etter reservasjon mellom kl. 14.00 og kl. 17.00. Kuvertprisen er kr 395,-. For nærmere kontakt ring Anne Cecilie på 901 58144.

Å drikke ”afternoon tea” er slettes ikke bare å nyte en kopp te, men en kopp te servert sammen med lette sandwicher, lune scones og småkaker. Tradisjonen med å drikke ”Afternoon Tea” er fremfor alt en engelsk tradisjon som stammer helt tilbake fra 1700-tallet da det i England var vanlig bare å spise to måltider om dagen; frokost tidlig på morgenen og middag klokken åtte på kvelden. Løsningen ble da å ta en kopp te og litt lett mat sent på ettermiddagen.

I Norge passer «Afternoon Tea» perfekt inn på lørdager eller søndager. Etter en lang og hyggelig frokost kan man benytte formiddagen og deler av ettermiddagen i friluft, og da passer det godt med en kopp te ved kl 14 – 16 – tiden før man drar hjem for å forberede sen middag.

På Salsnes  finnes det mange gode og forskjellige turmuligheter, – turer i skogen eller på toppturer på fjellet som tar alt fra 1 til 4 timer, – turer som krever enten tursko eller fjellstøvler. Du kan komme innom oss på Mo for å få låne et av våre turguidehefter, og når dere kommer tilbake fra turen kan vi tilby både omkledningsmuligheter og en varm dusj.

Vi dekker opp til «Afternoon Tea» på vårt langbord i spisestuen. Ved særskilte ønsker kan vi dekke opp til den enkelte gjestegruppe på individuelle bord.

Ved «Afternoon Tea» tilbyr et utvalg av ulike sorter te. Til teen serveres scones med syltetøy og marmelade, sandwiches med f.eks. eggesalat og røkelaks, agurk, blåmuggostkrem, cheddarost, badsturøkt skinke, og petit fours – lekre småkaker.

Ring oss for nærmere avtale om reservasjon på telefonnummer 950 52101 eller send oss en epost til firmapost@collett.no